Vnaprej kuhan fižol v hladilniku je vedno bližnjica do hitrega kosila. Uporabimo ga lahko v joti, matevžu, raznih namazih ali najpreprosteje – v juhi.
Sesekljamo čebulo in česen. Narežemo korenček in stebelno zeleno.
Na malo maščobe posteklenimo čebulo, dodamo korenček in stebelno zeleno. Ko je zelenjava prepražena, dodamo sesekljan česen. Takoj ko zadiši, dodamo še fižol in vse skupaj zalijemo z zelenjavno jušno osnovo (lahko tudi z vodo, v kateri se je kuhal fižol, če smo jo prihranili). Ko juha zavre, jo začinimo in kuhamo še približno 15 minut.
Pretlačimo do želene strukture. Postrežemo z žlico kisle smetane in izdatno potresemo s svežim peteršiljem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Hitra naravna pomoč pri poškodbah lahko učinkovito zameji napredovanje modrice, otekanje in bolečine ter podpre telo pri regeneraciji prizadetih tkiv. V nadaljevanju je nekaj nasvetov, kako si lahko pomagamo.
Učinkovito naravno pomoč najdemo v naslednjem četvorčku: A.Vogel kapljice za oči, mazilo Nisita, krema Bioforce in Sinupret.
Pomlad je eno bolj napornih obdobij za vse, ki jih draži prah cvetočih rastlin. Vendar pa alergije niso edini vzrok, ki draži očesno sluznico.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.