Iz nakaljene pšenice lahko vzgojimo pšenično travo, ali uporabimo kalčke same. Dodajamo jih lahko v solate, na sendviče, h kosmičem, v jogurt in podobno. Lahko pa nam služijo tudi kot osnova za pripravo presnih kruhkov.
Nakaljeno pšenico zmeljemo v mešalniku v čim bolj gladko zmes. Po potrebi dodamo nekaj soka pšenične trave. Začinimo po okusu in v maso vmešamo sesekljan suh paradižnik.
Zmes na tanko namažemo na peki papir in na najnižji temperaturi v pečici sušimo približno 24 ur (odvisno od debeline). Nato razrežemo na ploščice in shranimo v hladilniku.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Kronična vnetja so pogosto povezana z različnimi boleznimi, vključno z avtoimunskimi motnjami, srčno-žilnimi obolenji, diabetesom in rakom.
Sklepi se starajo hitreje, kot ostalo ogrodje telesa. Z nesmotrno rabo jih lahko tudi preuranjeno obrabimo in si tako omejimo gibanje.
Stres je postal neizogiben del sodobnega načina življenja in ga doživljamo skoraj vsi, ne glede na starost, poklic ali življenjske okoliščine
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.