Jesenska sladka pregreha z okusom kave in čokolade. Glavni pa so seveda – kostanji!
Torta najbolje uspe v ozkem podolgovatem pekaču z odstranljivimi stranicami.
Pripravimo biskvit, ki ga spečemo v tem modelu. Pečenega zvrnemo na rešetko, da se ohladi, vmes pa pripravimo kremo.
Kostanj pretlačimo do gladkega.
Nad vodno kopeljo stopimo čokolado in vanjo vmešamo Bambu.
Zmehčano maslo penasto umešamo s sladkorjem in vsemi začimbami. Dodamo kostanjev pire, rum in stopljeno čokolado.
V model prestavimo ohlajen in navlažen biskvit, ki ga obložimo s poljubnim jagodičevjem. Čezenj prelijemo kremo in jo po vrhu pogladimo. Postavimo v hladilnik za vsaj tri ure, da se krema strdi.
Dobljeno maso vlijemo v ozek podolgovat model, ki ga obložimo s papirjem za peko. Postavimo v hladilnik za vsaj tri ure, da se strdi.
Odstranimo stranice modela in torto previdno preložimo na lep pladenj. Okrasimo z jagodičevjem in postrežemo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Hitra naravna pomoč pri poškodbah lahko učinkovito zameji napredovanje modrice, otekanje in bolečine ter podpre telo pri regeneraciji prizadetih tkiv. V nadaljevanju je nekaj nasvetov, kako si lahko pomagamo.
Učinkovito naravno pomoč najdemo v naslednjem četvorčku: A.Vogel kapljice za oči, mazilo Nisita, krema Bioforce in Sinupret.
Pomlad je eno bolj napornih obdobij za vse, ki jih draži prah cvetočih rastlin. Vendar pa alergije niso edini vzrok, ki draži očesno sluznico.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.