Žitarice je v vsakodnevni prehrani svetoval tudi Alfred Vogel. Ker želimo, da je prehrana pestra, izbiramo različna žita. Bulgur pa ima še prednost enostavne in hitre priprave.
Bulgur speremo pod toplo tekočo vodo in ga pristavimo z vodo. Ko zavre, ga kuhamo še deset minut.
Vmes v voku na hitro pripravimo zelenjavo. Na malo olja prepražimo čebulo, dodamo sesekljan korenček, šparglje, kuhan fižol in paradižnikovo omako. Začinimo z zeliščno soljo in poprom. Dodamo kuhan bulgur, sveža zelišča, limonin sok po okusu in mozzarelo. Postrežemo s skledo solate.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Kronična vnetja so pogosto povezana z različnimi boleznimi, vključno z avtoimunskimi motnjami, srčno-žilnimi obolenji, diabetesom in rakom.
Sklepi se starajo hitreje, kot ostalo ogrodje telesa. Z nesmotrno rabo jih lahko tudi preuranjeno obrabimo in si tako omejimo gibanje.
Stres je postal neizogiben del sodobnega načina življenja in ga doživljamo skoraj vsi, ne glede na starost, poklic ali življenjske okoliščine
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.